Že v polnem treningu nove sezone

Trenutno se nahajam sredi zaèetnih priprav v prvem sklopu zimske sezone. Treningi zaenkrat potekajo po naèrtih, upam da mi bo zdravje še omogoèalo takšne treninge.Veè...

 

Suhi treningi so bili opravljeni kar dobro, saj se v vodi poèutim precej bolje kot lani ob tem èasu. Pred mano je še ravno dva tedna treningov v Sloveniji, toèneje na Ravnah na Koroškem, kjer so mi na pomoè priskoèili v tamkajšnjem klubu, za kar se jim najlepše zahvaljujem. Že 30.12. 2009 pa se odpravljam v Argentino, kjer 1.1.2010 zaènem s prvimi pravimi pripravami v tej sezoni, ko se bom skupaj z argentinskim kolegom udeležil tri tedenskih prirpav na višini. Takoj po teh pripravah pa se bom odpravil na serijo maratonov po Argentini.

Prvi maraton bo na sporedu že tretji dan po pripravah, dolg 21km v Rosariu, nato bo sledil 57 km maraton Santa Fe Coronda in še teden dni kasneje 88 km maraton Hernandarias Parana, ki slovi po temu, da je najdaljši maraton na svetu. Tokratna pot v Argentino bo še veliko bolj naporna od lanske, vendar je vse podrejeno tekmam na svetovnem in evropskem prvenstvu julija in avgusta 2010, tako da je to veè kot dobrodošlo v tem èasu, ko imamo zimo in je zame zelo težko trenirati v Sloveniji.

Veè pa v naslednjih dneh.

Lp

Rok
objavljeno: 16.12.2009

Euromontaža d.o.o.

Tiskarna Grafit Krško

Terme èatež

Rok Kerin  - Facebook stran