Zmagal tudi na 10. Poreèkem delfinu

V soboto, 5.9. sem nastopil na 10. Poreèkem delfinu na 5000 m in med 106. udeleženciiz 6 držav zmagal s èasom 1.01.00. S tem nastopom sem tudi zakljuèil tekmovanja v Jadranskem morju za letošnje leto....

 

Tekmovanje je potekalo v razburkanem morju, saj je bil štart ob 9.00 uri zjutraj, ko je burja dobivala svojo moè. 5000 metrski krog je bil speljan od hotela Pical, preko zaliva Peškera, nato proti otoku Barbaran, od koder smo plavali vse do rta Materada in nazaj proti plaži hotela Pical. Predvsem na razdalji od otoka Barbaran do rta Materata in nato v cilj, smo imeli plavalci moène boène valove, kar nam je še oteževalo plavanje. Voda je bila sicer zeo topla, a motna. Kljub vsemu sem z nastopom opravil suvereno in brez veèjih težav ter tako osvojil še 6. zmago v letošnjem poletju na plavalnih maratonih po državah bivše republike.

Sedaj me èakajo še nastopi na tekmah za Svetovni pokal, kjer bom nastopil najprej na treh tekmah na Kitajskem, nato pa še na zakljuèku sezone v Združenih arabskih Emiratih.
Veè o teh tekmah pa tekom tedna.

Lep pozdrav,

Ro
objavljeno: 08.09.2009

Euromontaža d.o.o.

Tiskarna Grafit Krško

Terme èatež

Rok Kerin  - Facebook stran