Novo sezono zaèel s celotno zbirko odlièij

Na prvi tekmi v novi sezoni, si je Rok priplaval zlato, srebrno in bronasto odlièje, v disciplinah 100 m mešano, 200 m prosto in 100 m prosto.

 

Med študijem v Bremnu, se je Rok na povabilo tamkajšnjega plavalnega kluba (pri katerem tudi sedaj zaèasno trenira, sicer po programu svojega trenerja Boštjana Bajca), udeležil 11. mednarodnega mitinga - Vegesacker Funsport Wettkampf Bremen.

Med 23. klubi iz Nemèije, Litve, Poljske in Slovenije, je bil Rok kot predstavnik Celulozarja edini Slovenec na tekmi. Sicer je tekmovanje potekalo v 25 m bazenu s šestimi progami. Kot vsakoletni posebni gostje so na tekmi nastopili tudi plavalci iz plavane šole - Kaunas Sport Center iz Litve. Med njimi so bili tudi udeleženci prihajajoèega evropskega prvenstva v 25 m bazenih v Trstu, tako da je bila konkurenca kar moèna.

Kljub tako moèni udeležbi pa je Rok uspel premagati tudi tako vse plavalce v disciplini 100 m mešano (1:00,83), kjer je le za malo zaostal za svojim najboljšim izidom (59,86).

Sezono bo Rok nadaljeval s treningi in pripravami na naslednja tekmovanja, katera pa bodo pretežno v 50 meterskih bazenih. Prvo takšno tekmovanje ga èaka èez slab mesec v Mariboru, do takrat pa bo nadaljeval s svojim delo in študijem v Bremnu.

P1010054_1.JPG

Na sliki skupaj z "novim" trenerjem - Andreas Rybszleger

objavljeno: 20.11.2005

Euromontaža d.o.o.

Tiskarna Grafit Krško

Terme èatež

Rok Kerin  - Facebook stran